GROOTHANDEL

Heb je een Kamer van Koophandel-nummer én wil je groter inkopen? Dan kan je via deze pagina je bestelling invoeren. Alleen de artikelen die wij zelf maken leveren wij als groothandel.

Heb je interesse om een ander product groot in te kopen? Neem even contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Deze pagina is in onderhoud en wordt steeds verder aangevuld. Mis je nog een item? Laat het even weten. 

Bestel je voor het eerst via het groothandel gedeelte van de website? Zorg dan dat wij een recent uittreksel van je kvk ontvangen (graag mailen naar info@slagletterplaatjes.com) en je btw nummer. 

Met vriendelijke groet, 
Slagletterplaatjes

Laura

Referral tips

Pinnen? Ja graag! Op beurzen, markten en ook tijdens workshops bijvoorbeeld is het super als je klanten kunnen pinnen. Ik werk al jaren met een pin van mijnpin.nl. Geen maandelijkse kosten, lage tarieven en wel een heel fijne pin terminal. Wil je deze ook? Gebruik vooral deze link voor een korting van maar liefst EUR 30: PIN: informatie & bestellen

Webshop & verzenden. Wij verzenden via MyParcel, werkt super makkelijk! Wil je dit ook gebruiken voor je webshop, gebruik dan deze link: (link volgt snel)

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Workshop boeken? 

Mail, app of bel me even!

© 2016 - 2022 Slagletterplaatjes | sitemap | rss