Dit is het verhaal van mijn super lieve vriendin Inge. Het is een heel verdrietig verhaal op het moment. 

Samen helpen we Inge met haar strijd tegen kanker. Gun haar een kans om te leven.

Bestel hier je eigen (eventueel ook gepersonaliseerde) "Fight for life" armband. De opbrengst van de verkoop van deze armband komt geheel ten goede aan de behandeling van mijn lieve vriendin Inge. Zij heeft in haar strijd tegen een zeer agressieve vorm van darmkanker gekozen voor een alternatieve behandeling. Hiervoor zit zij momenteel in Arizona, Amerika.

*Tekst en figuren op deze collectie zijn door middel van lasergraveren in het sieraad gezet, dus niet met slagletters zoals de andere items*

Helaas is er nog lang niet genoeg geld om haar te kunnen blijven behandelen. Alle kleine beetjes is samen een heleboel. Dus steun Inge in haar strijd en krijg er zelf een mooie armband voor terug. 

Aangezien ik in Nederland zit en haar daar niet bij kan staan, is dit mijn manier van steun. Alle opbrengsten hiervan gaan direct naar haar om het behandelcentrum te kunnen betalen. 


Het verhaal van Inge: 

Inge, een 52 jarige vrouw , moeder van vier kinderen en oma van vier kleinkinderen. Ze lijdt aan een agressieve vorm van darmkanker en wordt momenteel behandeld in de kliniek An Oasis of Healing in Arizona.

Ongeveer een half jaar geleden ging Inge voor een controle naar de dokter omdat ze stekende pijn had in haar buik. De dokter, die het onderzoek uitvoerde, constateerde een agressieve tumor onderin het laatste deel van de darm. Na veel beproevingen via de medische weg heeft mijn moeder ervoor gekozen om niet met giftige en chemische geneeswijzen, maar met bewezen alternatieve geneeswijzen het pad te vervolgen, omdat dit haar een betere kans geeft om deze enorm pijnlijke en zware strijd te overleven.
Meteen na de diagnose is Inge geheel overgegaan op een Alkalisch dieet, met alleen groentesappen, noten, enige vissoorten en zoete aardappelen.
Ook is zij meteen het traject gestart met cannabis olie om zo het protocol te volgen van Rick Simpson. Zij heeft hier baat bij omdat het de pijn verzacht en het haar helpt met slapen. Helaas is de tumor zo agressief dat er geen genezing is opgetreden middels dit protocol. Verder doet ze het Liposomale Vitamine C protocol, waardoor het lichaam zuurstofrijk wordt gemaakt zodat de tumor niet kan groeien.

Het is een afmattende ziekte en Inge weegt momenteel 46 kilo.
Ze is in contact gekomen met de kliniek An Oasis for Healing in Arizona VS wat haar enige kans is om deze strijd te overwinnen. Door opname in deze kliniek krijgt zij de intensieve behandelingen, die ze zo hard nodig heeft om deze enorme moeilijke en pijnlijke strijd in haar eentje achter zich te laten en te GENEZEN!

Er is een fundraising evenement gehouden op Curaçao. In Nederland hebben kinderen en kleinkinderen heel erg hun best gedaan om genoeg geld op te halen voor haar behandeling. Maar helaas is het niet genoeg.

Maandag 26 februari 2018 is Inge naar Arizona gevlogen om haar behandeling te starten in de hoop dat er intussen genoeg donaties binnen komen zodat zij de hele behandeling kan doorlopen. Als de volledige behandeling niet gegeven kan worden dan zal Inge er waarschijnlijk over 4 of 5 weken niet meer zijn. Wij willen dit niet laten gebeuren en om deze reden hebben we deze doneer actie opgezet. Elke euro is er 1 die goed besteed zal worden!!

Daarom vragen we jullie om te helpen door een bijdrage te doneren.
Gun haar een kans om moeder en oma te kunnen zijn en blijven voor een lange tijd!!

Inge heeft altijd klaar gestaan voor anderen en heeft eigenhandig een opleidingsproject voor kansloze jongeren in Curaçao opgezet, zodat zij weer een toekomst hebben. Ook heeft zij een jaar geleden eindelijk de man ontmoet die haar spirit weer laat schijnen, helaas wordt hun geluk nu enorm op de proef gesteld.
We gunnen haar zo dat ze weer mooie momenten mag beleven en dat ze mag blijven genieten van haar dierbare kinderen, kleinkinderen en vriend en dan eindelijk weer mag stralen!

Ze wordt zwaar op de proef gesteld door het gevecht dat ze heeft met een kwaadaardige en agressieve vorm van darmkanker! Zij heeft nog zoveel om voor te leven en ik vraag jullie:

Gun haar alstublieft die kans en help ons alstublieft!

Zie hier verder het verhaal van haar dochter Danielle, ook is het mogelijk om direct een donatie te storten: 
https://www.doneeractie.nl/help-mijn-moeder-haar-behandeling-voort-te-zetten/-17191

 • Donatie
  Donatie

  Wil je graag een donatie doen voor de behandeling van Inge en hoef je hier he-le-maal niets voor terug? Dan mag dat natuurlijk ook.

  Kies gewoon zelf het bedrag dat je wil doneren, iedere euro helpt!

  € 1,00
 • Fight for life - armband
  Fight for life - armband

  Stevige aluminium armband, 6mm breed. Mat afgewerkt. Met op het uiteinde de tekst "Fight for life [ribbon]".

  In het midden aan de voorkant is ruimte voor een eigen korte tekst of namen. Dit kan ook aan de binnenkant worden gezet…

  € 15,00
 • Fight for life - sleutelhanger/tashanger
  Fight for life - sleutelhanger/tashanger

  Sleutelhanger of tashanger met aluminium bedels met daarop de tekst "fight for life" en een losse bedel met het ribbon teken.

  De opbrengst van de verkoop van deze sleutel-/tashanger komt geheel ten goede aan de behandeling van…

  € 15,00
 • Fight for life - ketting (model 1)
  Fight for life - ketting (model 1)

  Lange rvs balletjesketting (ca. 80cm) met een grote aluminium schelp-hanger (3,2cm). Op de buitenkant de tekst "fight for life" en in het midden het ribbon teken.

  Op de achterzijde is ruimte voor een persoonlijke boodschap,…

  € 25,00
 • Fight for life - ketting (model 2)
  Fight for life - ketting (model 2)

  Lange rvs balletjesketting (ca. 80cm) met een grote aluminium schelp-hanger (3,2cm). Op de buitenkant de tekst het ribbon teken en aan de binnenkant de tekst "fight for life".

  Op de achterzijde is ruimte voor een persoonlijke…

  € 25,00

Referral tips

Pinnen? Ja graag! Op beurzen, markten en ook tijdens workshops bijvoorbeeld is het super als je klanten kunnen pinnen. Ik werk al jaren met een pin van mijnpin.nl. Geen maandelijkse kosten, lage tarieven en wel een heel fijne pin terminal. Wil je deze ook? Gebruik vooral deze link voor een korting van maar liefst EUR 30: PIN: informatie & bestellen

Webshop & verzenden. Wij verzenden via MyParcel, werkt super makkelijk! Wil je dit ook gebruiken voor je webshop, gebruik dan deze link: (link volgt snel)

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Workshop boeken? 

Mail, app of bel me even!

© 2016 - 2022 Slagletterplaatjes | sitemap | rss