Vorige Artikel 7 van 10 Volgende

Prive workshop in Langeweg - duur 2 uur

€ 55,00 (inclusief btw)

Prive workshop werken met slagletters.
Wil je graag serieus aan de slag met het maken van tekstsieraden maar wil je de techniek graag aangeleerd krijgen en de verschillende materialen en gereedschappen eens uitproberen? Boek dan een prive workshop.

Te boeken voor 1 of 2 personen. 

Duurt ca. 2 uur. Hierin is genoeg tijd voor uitgebreide uitleg van het materiaal en gereedschap, oefenen met slaan en het maken van een aantal items.

Tijd en dag in overleg (kan 's avonds of in het weekend).
Mail of bel me even om een afspraak in te plannen. 

***Let op: als je deze workshop via de website boekt dat je 'afhalen Langeweg' selecteert bij het afronden van de bestelling, anders komen er verzendkosten op***

Referral tips

Pinnen? Ja graag! Op beurzen, markten en ook tijdens workshops bijvoorbeeld is het super als je klanten kunnen pinnen. Ik werk al jaren met een pin van mijnpin.nl. Geen maandelijkse kosten, lage tarieven en wel een heel fijne pin terminal. Wil je deze ook? Gebruik vooral deze link voor een korting van maar liefst EUR 30: PIN: informatie & bestellen

Webshop & verzenden. Wij verzenden via MyParcel, werkt super makkelijk! Wil je dit ook gebruiken voor je webshop, gebruik dan deze link: (link volgt snel)

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Workshop boeken? 

Mail, app of bel me even!

© 2016 - 2023 Slagletterplaatjes | sitemap | rss