Wil je graag een keer werken met slagletters?
Doe gezellig mee met een workshop!

Onze workshops vinden plaats in onze werkplaats in Klundert. Heel handig, want je zit dan meteen midden in ons winkeltje. Dus wil je daarna thuis verder aan de slag, dan kan je meteen alle benodigdheden aanschaffen. Handige manier om alles dus eerst even te proberen en uit te testen, zodat je een beter beeld hebt bij wat je nodig hebt.  

Wil je de workshop liever op een eigen locatie plaats laten vinden? Geen probleem, ik kom graag naar jullie toe! Minimum aantal deelnemers is 8 personen. Datum en tijdstip is in overleg, mail of bel me even voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

Heb je een eigen groep en wil je wel graag in onze werkplaats in Klundert komen, dan maak ik graag een aparte afspraak met jullie. Dat kan ook door de week op een avond, op een zaterdag, of een zondag. Vanaf 4 personen is dit mogelijk. Dus zoek je een leuk familie uitje, vriendinnen-middag, vrijgezellenfeest-activiteit, team uitje, of gewoon zomaar een gezellige middag/avond, neem dan even contact met me op. 

Groet en wellicht tot snel, 
Laura

info@slagletterplaatjes.com | 06-52788383


Klundert toch te ver weg en geen eigen groep voor een workshop op locatie? Neem eens een kijkje bij de volgende adressen, zij werken met materiaal van Slagletterplaatjes en verzorgen ook workshops:

- Prachtjuweeltjes te ASSEN
- BijChris10 te WIJCHEN voor groepen t/m 4 personen
- Kukelekaatje te WIJCHEN voor groepen vanaf 5 personen

Ga je daarheen? Doe ze vooral de groetjes van me :) 

 

 

 

Referral tips

Pinnen? Ja graag! Op beurzen, markten en ook tijdens workshops bijvoorbeeld is het super als je klanten kunnen pinnen. Ik werk al jaren met een pin van mijnpin.nl. Geen maandelijkse kosten, lage tarieven en wel een heel fijne pin terminal. Wil je deze ook? Gebruik vooral deze link voor een korting van maar liefst EUR 30: PIN: informatie & bestellen

Webshop & verzenden. Wij verzenden via MyParcel, werkt super makkelijk! Wil je dit ook gebruiken voor je webshop, gebruik dan deze link: (link volgt snel)

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Corona update. 
Lieve klanten, wat een roerige tijden. Ik wens jullie allereerst allemaal een goede gezondheid toe. 

Onze leveringen gaan door, kantoor en werkplaats zijn aan huis dus ik werk door.
Workshops worden even uitgesteld, ook voor kleine groepen of één op één.

PostNL heeft aangegeven dat pakketten waar voor getekend moeten worden, door de bezorger mogen worden afgetekend, om zo direct contact te voorkomen. Het kan zijn dat de bezorger hierbij vraagt om de laatste 4 tekens van je ID bewijs, zodat hij of zij dat kan invullen ipv een handtekening. Bedankt voor je begrip! 

Stay safe, 
Laura

© 2016 - 2021 Slagletterplaatjes | sitemap | rss