Wil je graag een keer werken met slagletters?
Doe gezellig mee met een workshop!

Onze workshops vinden plaats in ons atelier in Langeweg. Heel handig, want je zit dan meteen midden in de shop. Dus wil je daarna thuis verder aan de slag, dan kan je meteen alle benodigdheden aanschaffen. Handige manier om alles dus eerst even te proberen en uit te testen, zodat je een beter beeld hebt bij wat je nodig hebt.  

Wil je de workshop liever op een eigen locatie plaats laten vinden? Informeer naar de mogelijkheden, als het echt niet lukt om naar ons te komen, kom ik naar jullie. 

Heb je een eigen groep en wil je wel graag in onze werkplaats in Langeweg komen, dan maak ik graag een aparte afspraak met jullie. Dat kan ook door de week op een avond, op een zaterdag, of een zondag. Dus zoek je een leuk familie uitje, vriendinnen-middag, vrijgezellenfeest-activiteit, team uitje, of gewoon zomaar een gezellige middag/avond, neem dan even contact met me op. 

Groet en wellicht tot snel, 
Laura

info@slagletterplaatjes.com | 06-52788383

 

 

 

Referral tips

Pinnen? Ja graag! Op beurzen, markten en ook tijdens workshops bijvoorbeeld is het super als je klanten kunnen pinnen. Ik werk al jaren met een pin van mijnpin.nl. Geen maandelijkse kosten, lage tarieven en wel een heel fijne pin terminal. Wil je deze ook? Gebruik vooral deze link voor een korting van maar liefst EUR 30: PIN: informatie & bestellen

Webshop & verzenden. Wij verzenden via MyParcel, werkt super makkelijk! Wil je dit ook gebruiken voor je webshop, gebruik dan deze link: (link volgt snel)

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Workshop boeken? 

Mail, app of bel me even!

© 2016 - 2021 Slagletterplaatjes | sitemap | rss