Door de metalen plaatjes te polijsten, zijn deze mooi afgewerkt om ze te gaan bewerken. 

Je kan ervoor kiezen om de plaatjes te polijsten met folie of zonder folie, dit houdt in dat:

 

  • Door de plaatjes met folie te polijsten is alleen de rand van de metalen plaatjes glad en glanzend. Het boven en onder oppervlak van de plaatjes worden door de folie niet gepolijst, hierdoor blijft het onder en boven oppervlak mat. 

LET OP: De metalen plaatjes van messing of koper, kunnen verkleuren wanneer de folie er te lang op zit. Dit gebeurt tijdens het polijsten in de polijsttrommel, er kunnen druppels water onder de folie terecht komen. 

 

  • Door de metalen plaatjes zonder folie te polijsten, glanzen de plaatjes en zijn de hele plaatjes mooi afgewerkt. 

LET OP: Door de metalen plaatjes zonder folie te polijsten, glimt het gehele metalen plaatje mooi. Maar de folie is de beschermlaag van de metalen plaatjes en doordat de folie er niet meer op zit, kan het zijn dat er lichte krassen op het plaatje ontstaan.

 

Wij doen ons uiterste best om de plaatjes zo mooi mogelijk bij je af te leveren!

Referral tips

Pinnen? Ja graag! Op beurzen, markten en ook tijdens workshops bijvoorbeeld is het super als je klanten kunnen pinnen. Ik werk al jaren met een pin van mijnpin.nl. Geen maandelijkse kosten, lage tarieven en wel een heel fijne pin terminal. Wil je deze ook? Gebruik vooral deze link voor een korting van maar liefst EUR 30: PIN: informatie & bestellen

Webshop & verzenden. Wij verzenden via MyParcel, werkt super makkelijk! Wil je dit ook gebruiken voor je webshop, gebruik dan deze link: (link volgt snel)

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Workshop boeken? 

Mail, app of bel me even!

© 2016 - 2024 Slagletterplaatjes | sitemap | rss