Messing ovaaltjes van 1mm dik, prima dikte om met slagletters teksten en figuren in te slaan en zo een eigen persoonlijk sieraad mee te maken, of laat door ons je logo er in graveren (dmv laser techniek).

Afmetingen 13x18mm, 16x21mm, 19x24mm en 22x30mm. 

De ovaaltjes kunnen worden gepolijst en worden verpakt per stuk of per 10 stuks in een zakje, desgewenst worden er vast gaatjes voor je in gemaakt. Dit kan je natuurlijk ook prima zelf doen met een metaalboor.

Let op: door de manier waarop de ovaaltjes worden gemaakt, is één kant van het plaatje mooi afgerond, aan de andere kant kan de rand iets wat scherp zijn (hetzelfde als bij de rondjes en de hartjes). Dit is makkelijk af te werken door hier even met een vijltje overheen te gaan. Als je alleen het randje zo bewerkt hoef je niet opnieuw te polijsten

Referral tips

Pinnen? Ja graag! Op beurzen, markten en ook tijdens workshops bijvoorbeeld is het super als je klanten kunnen pinnen. Ik werk al jaren met een pin van mijnpin.nl. Geen maandelijkse kosten, lage tarieven en wel een heel fijne pin terminal. Wil je deze ook? Gebruik vooral deze link voor een korting van maar liefst EUR 30: PIN: informatie & bestellen

Webshop & verzenden. Wij verzenden via MyParcel, werkt super makkelijk! Wil je dit ook gebruiken voor je webshop, gebruik dan deze link: (link volgt snel)

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Workshop boeken? 

Mail, app of bel me even!

© 2016 - 2023 Slagletterplaatjes | sitemap | rss