Messing hartjes van 1,2mm dik, voor messing een prima dikte om met slagletters teksten en figuren in te slaan en zo een eigen persoonlijk sieraad mee te maken. We maken hartjes met afmetingen 10, 15, 20 en 27mm. 

De hartjes kunnen worden gepolijst en worden verpakt per stuk of per 10 stuks in een zakje, desgewenst worden er vast gaatjes voor je in gemaakt. Dit kan je natuurlijk ook prima zelf doen met een metaalboortje of een gatentang (de gatentang is te vinden tussen het gereedschap, heel handig).

Let op: door de manier waarop de vierkantjes worden gemaakt, is één kant van het rondje mooi afgerond, aan de andere kant kan de rand wat scherp zijn (hetzelfde als bij de ringen en de rondjes). Dit is makkelijk af te werken door hier even met een vijltje overheen te gaan. Als je alleen het randje zo bewerkt hoef je niet opnieuw te polijsten

Referral tips

Pinnen? Ja graag! Op beurzen, markten en ook tijdens workshops bijvoorbeeld is het super als je klanten kunnen pinnen. Ik werk al jaren met een pin van mijnpin.nl. Geen maandelijkse kosten, lage tarieven en wel een heel fijne pin terminal. Wil je deze ook? Gebruik vooral deze link voor een korting van maar liefst EUR 30: PIN: informatie & bestellen

Webshop & verzenden. Wij verzenden via MyParcel, werkt super makkelijk! Wil je dit ook gebruiken voor je webshop, gebruik dan deze link: (link volgt snel)

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Workshop boeken? 

Mail, app of bel me even!

© 2016 - 2024 Slagletterplaatjes | sitemap | rss