Messing rondjes van 1,2mm dik, voor messing een prima dikte om met slagletters teksten en figuren in te slaan en zo een eigen persoonlijk sieraad mee te maken. We maken rondjes met afmetingen 10, 13, 16, 20, 22, 25, 28 en 32mm. 

We polijsten de rondjes hier vast en verpakken per 10 stuks in een zakje, desgewenst worden er vast gaatjes voor je in gemaakt. Dit kan je natuurlijk ook prima zelf doen met een metaalboortje of een gatentang (de gatentang is te vinden tussen het gereedschap, heel handig).

Let op: door de manier waarop de rondjes worden gemaakt, is één kant van het rondje mooi afgerond, aan de andere kant kan de rand iets wat scherp zijn (hetzelfde als bij de ringen en de hartjes). Dit is makkelijk af te werken door hier even met een vijltje overheen te gaan. Als je alleen het randje zo bewerkt hoef je niet opnieuw te polijsten

Referral tips

Pinnen? Ja graag! Op beurzen, markten en ook tijdens workshops bijvoorbeeld is het super als je klanten kunnen pinnen. Ik werk al jaren met een pin van mijnpin.nl. Geen maandelijkse kosten, lage tarieven en wel een heel fijne pin terminal. Wil je deze ook? Gebruik vooral deze link voor een korting van maar liefst EUR 30: PIN: informatie & bestellen

Webshop & verzenden. Wij verzenden via MyParcel, werkt super makkelijk! Wil je dit ook gebruiken voor je webshop, gebruik dan deze link: (link volgt snel)

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Corona update. 
Lieve klanten, wat een roerige tijden. Ik wens jullie allereerst allemaal een goede gezondheid toe. 

Onze leveringen gaan door, kantoor en werkplaats zijn aan huis dus ik werk door.
Workshops worden even uitgesteld, ook voor kleine groepen of één op één.

PostNL heeft aangegeven dat pakketten waar voor getekend moeten worden, door de bezorger mogen worden afgetekend, om zo direct contact te voorkomen. Het kan zijn dat de bezorger hierbij vraagt om de laatste 4 tekens van je ID bewijs, zodat hij of zij dat kan invullen ipv een handtekening. Bedankt voor je begrip! 

Stay safe, 
Laura

© 2016 - 2021 Slagletterplaatjes | sitemap | rss