Alle aluminium slagletterplaatjes zijn door ons één voor één met de hand gemaakt en kunnen worden gepolijst in de polijsttrommel. Aangezien het handwerk is, zijn kleine verschillen normaal en niet te voorkomen. 

We maken rondjes, hartjes, ringen, rechthoeken, armbandstrips, ringstrips, van alles eigenlijk. Aluminium leveren we in verschillende diktes, 1mm, 1,5mm en 2mm dik. 

Het aluminium dat wij gebruiken is zo puur mogelijk, waardoor het zeer geschikt is voor gebruik als sieraad. Allergische reacties komen zelden tot nooit voor. Nikkelvrij.

Referral tips

Pinnen? Ja graag! Op beurzen, markten en ook tijdens workshops bijvoorbeeld is het super als je klanten kunnen pinnen. Ik werk al jaren met een pin van mijnpin.nl. Geen maandelijkse kosten, lage tarieven en wel een heel fijne pin terminal. Wil je deze ook? Gebruik vooral deze link voor een korting van maar liefst EUR 30: PIN: informatie & bestellen

Webshop & verzenden. Wij verzenden via MyParcel, werkt super makkelijk! Wil je dit ook gebruiken voor je webshop, gebruik dan deze link: (link volgt snel)

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Workshop boeken? 

Mail, app of bel me even!

© 2016 - 2024 Slagletterplaatjes | sitemap | rss