Figuurstempels: keuze genoeg! 

Momenteel is Slagletterplaatjes leverancier van 4 merken: ImpressArt, Beaducation, CDP Merch en the Urban Beader. De stempels kunnen per merk worden bekeken, zie je liever alles in één overzicht, ga dan naar het tabje 'Alle stempels bij elkaar'. 
Alle stempels zijn geschikt voor gebruik op zachtere metalen, zoals aluminium, koper, messing en zilver. Enkele stempels zijn geschikt voor gebruik op rvs, dit staat dan bij het artikel vermeld. Zoek je specifiek voor rvs, kijk dan even bij de stempels van the Urban Beader. 

 

Referral tips

Pinnen? Ja graag! Op beurzen, markten en ook tijdens workshops bijvoorbeeld is het super als je klanten kunnen pinnen. Ik werk al jaren met een pin van mijnpin.nl. Geen maandelijkse kosten, lage tarieven en wel een heel fijne pin terminal. Wil je deze ook? Gebruik vooral deze link voor een korting van maar liefst EUR 30: PIN: informatie & bestellen

Webshop & verzenden. Wij verzenden via MyParcel, werkt super makkelijk! Wil je dit ook gebruiken voor je webshop, gebruik dan deze link: (link volgt snel)

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Corona update. 
Lieve klanten, wat een roerige tijden. Ik wens jullie allereerst allemaal een goede gezondheid toe. 

Onze leveringen gaan door, kantoor en werkplaats zijn aan huis dus ik werk door.
Workshops worden even uitgesteld, ook voor kleine groepen of één op één.

PostNL heeft aangegeven dat pakketten waar voor getekend moeten worden, door de bezorger mogen worden afgetekend, om zo direct contact te voorkomen. Het kan zijn dat de bezorger hierbij vraagt om de laatste 4 tekens van je ID bewijs, zodat hij of zij dat kan invullen ipv een handtekening. Bedankt voor je begrip! 

Stay safe, 
Laura

© 2016 - 2021 Slagletterplaatjes | sitemap | rss