Armbandstrips van aluminium leveren we in twee diktes. Standaard zijn de strips 1,5mm dik. Zelf zijn we erg enthousiast over de iets stevigere strips van 2mm dik. Probeer ze eens! 

Standaard lengte is circa 150mm, deze lengte wordt het meest gebruikt en is voor bijna iedereen wel geschikt. Alle hoekjes ronden wij al voor je af, de strips kunnen worden gepolijst in de polijsttrommel. Aangezien alle strips door ons met de hand zijn gemaakt, kunnen ze wat van elkaar verschillen en kleine krasjes kunnen niet worden voorkomen. 

Toch een andere lengte nodig? Geen probleem, kies in het menu de gewenste lengte. Voor kinderpolsen bijvoorbeeld een strip van 120mm lengte, of voor mannen een strip van 170mm. Staat de gewenste lengte er niet tussen en heb je een speciale lengte nodig? Stuur ons even een berichtje! 

Referral tips

Pinnen? Ja graag! Op beurzen, markten en ook tijdens workshops bijvoorbeeld is het super als je klanten kunnen pinnen. Ik werk al jaren met een pin van mijnpin.nl. Geen maandelijkse kosten, lage tarieven en wel een heel fijne pin terminal. Wil je deze ook? Gebruik vooral deze link voor een korting van maar liefst EUR 30: PIN: informatie & bestellen

Webshop & verzenden. Wij verzenden via MyParcel, werkt super makkelijk! Wil je dit ook gebruiken voor je webshop, gebruik dan deze link: (link volgt snel)

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Workshop boeken? 

Mail, app of bel me even!

© 2016 - 2023 Slagletterplaatjes | sitemap | rss