Op basis van PRE-ORDER bieden wij zilveren armbandstrips aan (.925 zilver). Om consumenten te beschermen is er in Nederland een wet die voorschrijft dat zilver vanaf 8 gram moet worden gekeurd. Een armband van 6mm breed komt zeker ruim boven dit gewicht uit. De strips die wij leveren laten wij keuren en worden dus geleverd MÉT wettelijk keurmerk. De strips mogen daarna nog worden bewerkt met slagletters en worden gebogen tot armband. En zijn dan klaar voor de verkoop, zonder je nog zorgen te hoeven maken over de keuring. 

LET OP: alleen bij voldoende afname (om te beginnen vanaf 50 stuks, dit in totaal, dus niet per klant) wordt het zilver verwerkt en gekeurd. Het streven is 1x per maand de bestellingen voor de zilveren strips te verwerken en te laten keuren. 

PRIJS VAN DE STRIPS & BETALING: de prijs van zilver wisselt nog wel eens. Vandaar dat de prijzen hier vermeld onder voorbehoud zijn, gebaseerd op de huidige zilverprijs. Bestel het zilver op een aparte bestelling. Kies bij betalen vooraf overmaken. Zodra ik voldoende bestellingen binnen heb, controleer ik de dan actuele zilverprijs. Dan neem ik contact met je op en dan kan je de factuur betalen. Als alle betalingen binnen zijn, wordt het zilver verwerkt en gekeurd (meteen betalen mag natuurlijk, maar het kan zijn dat je nog een tijdje moet wachten op de strips en/of dat er nog een prijscorrectie moet plaatsvinden).

 

Referral tips

Pinnen? Ja graag! Op beurzen, markten en ook tijdens workshops bijvoorbeeld is het super als je klanten kunnen pinnen. Ik werk al jaren met een pin van mijnpin.nl. Geen maandelijkse kosten, lage tarieven en wel een heel fijne pin terminal. Wil je deze ook? Gebruik vooral deze link voor een korting van maar liefst EUR 30: PIN: informatie & bestellen

Webshop & verzenden. Wij verzenden via MyParcel, werkt super makkelijk! Wil je dit ook gebruiken voor je webshop, gebruik dan deze link: (link volgt snel)

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Workshop boeken? 

Mail, app of bel me even!

© 2016 - 2024 Slagletterplaatjes | sitemap | rss