GROOTHANDEL

Dit gedeelte van de webshop is ALLEEN voor klanten met Kamer van Koophandel nummer en btw nummer. Alleen de artikelen die wij zelf maken leveren wij als groothandel.

Bestel je voor het eerst via het groothandel gedeelte van de website? Zorg dan dat wij een recent uittreksel van je kvk ontvangen (graag mailen naar info@slagletterplaatjes.com) en je btw nummer. 

___

Hartjes bedels maken wij in de volgende maten:
10 - 15 - 20 - 27 mm

Deze worden hier handgemaakt en kunnen worden gepolijst in de polijsttrommel. 

Mogelijke materialen: Aluminium 1mm, Aluminium 1,5mm, Koper 1mm, Messing 1,2mm (dit wordt tzt 1mm), en op aanvraag kunnen we ze ook in .925 zilver maken. 

Referral tips

Pinnen? Ja graag! Op beurzen, markten en ook tijdens workshops bijvoorbeeld is het super als je klanten kunnen pinnen. Ik werk al jaren met een pin van mijnpin.nl. Geen maandelijkse kosten, lage tarieven en wel een heel fijne pin terminal. Wil je deze ook? Gebruik vooral deze link voor een korting van maar liefst EUR 30: PIN: informatie & bestellen

Webshop & verzenden. Wij verzenden via MyParcel, werkt super makkelijk! Wil je dit ook gebruiken voor je webshop, gebruik dan deze link: (link volgt snel)

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

WIJ ZIJN GESLOTEN IVM VAKANTIE

Op 12 augustus 2024 zijn wij weer geopend. Bestellingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst na de vakantie. 

Fijne zomer iedereen!

Workshop boeken? 

Mail, app of bel me even!

© 2016 - 2024 Slagletterplaatjes | sitemap | rss