Artikel 7 van 21

Korte strip aluminium met tekst

€ 4,95 (inclusief btw)

Met de hand gemaakte plaatjes van aluminium (1,5mm dikte) met handgeslagen tekst naar keuze. Aan beide kanten van de strip wordt een gaatje gemaakt van 2,38mm of 3,2mm zodat deze ergens op kan worden bevestigd. 

Materiaal: 
- Aluminum 

Afmeting: 
- 6mm breed, gewenste lengte in mm graag doorgeven bij opmerkingen. Wordt er geen lengte doorgegeven dan kijk ik zelf welke lengte nodig is voor de tekst en pas de strip hierop aan. 

 

*Graag bij opmerkingen doorgeven welke naam / figuur er in mogen worden geslagen*

Doordat de tekst er met de hand letter voor letter wordt ingeslagen, zal ieder item uniek zijn en kunnen er verschillen zijn in het ontwerp. Uiteraard wordt er met veel liefde en aandacht aan ieder item gewerkt. 

Referral tips

Pinnen? Ja graag! Op beurzen, markten en ook tijdens workshops bijvoorbeeld is het super als je klanten kunnen pinnen. Ik werk al jaren met een pin van mijnpin.nl. Geen maandelijkse kosten, lage tarieven en wel een heel fijne pin terminal. Wil je deze ook? Gebruik vooral deze link voor een korting van maar liefst EUR 30: PIN: informatie & bestellen

Webshop & verzenden. Wij verzenden via MyParcel, werkt super makkelijk! Wil je dit ook gebruiken voor je webshop, gebruik dan deze link: (link volgt snel)

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Workshop boeken? 

Mail, app of bel me even!

© 2016 - 2024 Slagletterplaatjes | sitemap | rss