Artikel 8 van 21

Sleutelhanger kalender

€ 17,50 (inclusief btw)

Met de hand gemaakte plaatjes van aluminium (2mm dikte) met tekst naar keuze. 

Materiaal: Aluminium, afmeting ca. 54mm x 40mm. 

De kalender en de tekst wordt met een laser in de sleutelhanger gegraveerd. 

Bij je bestelling geef duidelijk door: 
- Jaartal
- Maand
- Dag
- kies een design figuur om de dag aan te geven, bij geen keuze wordt hier een hartje voor gebruikt (zoals in het voorbeeld)
- Sleutelhanger vorm. Standaard is deze rond. Op verzoek kan het ook aan een hartje worden gehangen. 
- Overige tekst, bijvoorbeeld initialen zoals in het voorbeeld. Bij 2 dezelfde kalenders draaien we de initialen om. Dus bijvoorbeeld J(hart)T en de andere T(hart)J. 

Doordat de tekst er speciaal voor jou in wordt gezet, met jouw datum en tekst, zal ieder item uniek zijn en kunnen er verschillen zijn in het ontwerp. Uiteraard wordt er met veel liefde en aandacht aan ieder item gewerkt. 

Referral tips

Pinnen? Ja graag! Op beurzen, markten en ook tijdens workshops bijvoorbeeld is het super als je klanten kunnen pinnen. Ik werk al jaren met een pin van mijnpin.nl. Geen maandelijkse kosten, lage tarieven en wel een heel fijne pin terminal. Wil je deze ook? Gebruik vooral deze link voor een korting van maar liefst EUR 30: PIN: informatie & bestellen

Webshop & verzenden. Wij verzenden via MyParcel, werkt super makkelijk! Wil je dit ook gebruiken voor je webshop, gebruik dan deze link: (link volgt snel)

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Workshop boeken? 

Mail, app of bel me even!

© 2016 - 2024 Slagletterplaatjes | sitemap | rss