Artikel 11 van 21

Tekstarmband koper

€ 17,50 (inclusief btw)

Koperen armband met handgeslagen tekst. Standaard maat voor een pols met omtrek ca. 15 - 17cm. Andere polsmaat? Even bij opmerkingen doorgeven aub dan maken we deze op maat. 

Materiaal: 
- Koper, dikte 1,5mm
- Breedte bij opmerkingen doorgeven, keuze uit 6mm, 8mm of 10mm.
  Wanneer je geen keuze doorgeeft kijk ik welke breedte het beste uitkomt voor de gekozen tekst/figuren/lettertype. 

*Graag bij opmerkingen doorgeven welke tekst/figuurtjes er in mag worden geslagen & evt. datum of tekst voor de binnenkant*

Doordat de tekst er met de hand letter voor letter wordt ingeslagen, zal ieder item uniek zijn en kunnen er verschillen zijn in het ontwerp. Uiteraard wordt er met veel liefde en aandacht aan ieder item gewerkt. 

Onderhoud koperen armband: regelmatig oppoetsen met koperpoets verwijdert vlekjes en zorgt ervoor dat de armband een mooie glans behoudt. 

Referral tips

Pinnen? Ja graag! Op beurzen, markten en ook tijdens workshops bijvoorbeeld is het super als je klanten kunnen pinnen. Ik werk al jaren met een pin van mijnpin.nl. Geen maandelijkse kosten, lage tarieven en wel een heel fijne pin terminal. Wil je deze ook? Gebruik vooral deze link voor een korting van maar liefst EUR 30: PIN: informatie & bestellen

Webshop & verzenden. Wij verzenden via MyParcel, werkt super makkelijk! Wil je dit ook gebruiken voor je webshop, gebruik dan deze link: (link volgt snel)

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Workshop boeken? 

Mail, app of bel me even!

© 2016 - 2024 Slagletterplaatjes | sitemap | rss