Vorige Artikel 12 van 21 Volgende

Ketting 'Forever in my heart'

€ 20,00 (inclusief btw)

Met de hand gemaakte hanger van aluminium met handgeslagen tekst. Eigen tekst naar keuze is mogelijk. 

Tekst wordt letter voor letter met de hand in het aluminium geslagen, dit wordt met veel zorg en liefde gedaan. Standaard wordt een ronde hanger met diameter 32mm gebruikt met een uitsnede van 22mm. De rand is hierbij 5mm breed. Hierbinnen hangt een hartje van 10mm met daarop ruimte voor 1 figuur stempel of een initiaal. 

Evt. kan er tekst aan de achterzijde van de ring worden geslagen. Ook kan er een steentje bij worden gehangen. 

Er kan worden gekozen uit de lettertypen die ik heb (zie evt ook andere items), bij geen extra opmerking kies ik het lettertype dat ik het meeste vind passen bij het ontwerp.. Geef ook aan welke figuren er eventueel bij mogen. Op zoek naar een specifiek figuur en staat het er niet tussen? Vraag het me.

Voor vragen of andere wensen neem gerust contact met me op!

*** Gemaakt van aluminium. Alle letters en cijfers worden één voor één met de hand in het metaal geslagen. Hierdoor is ieder item uniek en kan uw item naar uw wensen worden gemaakt *** 
Heeft u vragen of speciale wensen, neem contact met me op via deze site, via bylaura@outlook.com of via mijn facebooksite: www.facebook.com/bylaura1

Bij je bestelling geef duidelijk door: 
- Jaartal
- Maand
- Dag
- kies een design figuur om de dag aan te geven, bij geen keuze wordt hier een hartje voor gebruikt (zoals in het voorbeeld)
- Sleutelhanger vorm. Standaard is deze rond. Op verzoek kan het ook aan een hartje of een sterretje worden gehangen. 
- Overige tekst, bijvoorbeeld initialen zoals in het voorbeeld. 

Liefs, 
Laura


*Graag bij opmerkingen doorgeven welke naam / figuur er in mogen worden geslagen*

Doordat de tekst er met de hand letter voor letter wordt ingeslagen, zal ieder item uniek zijn en kunnen er verschillen zijn in het ontwerp. Uiteraard wordt er met veel liefde en aandacht aan ieder item gewerkt. 

Referral tips

Pinnen? Ja graag! Op beurzen, markten en ook tijdens workshops bijvoorbeeld is het super als je klanten kunnen pinnen. Ik werk al jaren met een pin van mijnpin.nl. Geen maandelijkse kosten, lage tarieven en wel een heel fijne pin terminal. Wil je deze ook? Gebruik vooral deze link voor een korting van maar liefst EUR 30: PIN: informatie & bestellen

Webshop & verzenden. Wij verzenden via MyParcel, werkt super makkelijk! Wil je dit ook gebruiken voor je webshop, gebruik dan deze link: (link volgt snel)

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Workshop boeken? 

Mail, app of bel me even!

© 2016 - 2023 Slagletterplaatjes | sitemap | rss